fbpx

Marine Conservation

Met meer dan 14 jaar duikervaring, 10 jaar als duik instructeur en 4 jaar in marine conservation ben ik nog steeds gepassioneerd door de oceaan en haar onderwater leven.

Door de jaren heen is het mij duidelijk geworden dat dit ecosysteem fragiel is en bescherming nodig heeft.
Dankzij mijn participatie bij diverse NGO’s heb ik een brede kennis opgedaan op het gebied van marine conservation, zowel aan de wetenschappelijke, als aan de logistieke en organisatorische kant.

Mijn doel is om kennis te delen en over te brengen om zo de beoogde doelstellingen binnen verschillende organisaties te kunnen behalen.

Met mijn ervaring binnen grotere organisaties maar ook kleinschalige NGO’s heb ik aangetoond zowel een team player te zijn, als zelfstandig te kunnen werken.

Wanneer uw organisatie ondersteuning nodig heeft bij het realiseren van de doelstellingen op het gebied van een gezonde, beschermde en afval vrije zee, kan Charlutions daaraan bijdragen.
Charlutions biedt ondersteuning bij het genereren van de benodigde data van het onderzoek, bij de logistieke kant van het programma en bij duik gerelateerde aspecten van de organisatie.

Om een indruk te krijgen met betrekking tot ervaringen van mensen en instanties voor welke ik projecten heb gedraaid, verwijs ik u naar de testimonial pagina.

“Your compass for solutions.”