Home

Welkom op de pagina van Charlutions.
“Your compass for solutions.”

Advies op het gebied van Afval Management en Marine Conservation.

Na 10 jaar werkzaam op het gebied van Facility management en Project management kwam het omslag punt om mijn kennis en ervaringen en passie (de onder water wereld) te combineren.
Met ervaring in Nederland en het buitenland (Maldiven, Filipijnen en Fiji) heb ik een brede kennis op het gebied van marine life, het verrichten van onderzoek en het bewaken van project doelstellingen.

Wanneer mij de vraag wordt gesteld waar mijn kracht ligt, kan ik dat het beste omschrijven als gedreven en betrokken, met een brede kennis en ervaring, communicatief vaardig en pragmatisch ingesteld.

Ik denk in “Charlutions”.
Bij mij staan Mens, Natuur en Milieu centraal.

Charlutions geeft advies op het gebied van afval management en marine conservation, creëert een Plan van Aanpak en biedt indien gewenst ondersteuning bij de implementatie en evaluatie van de doelstellingen.

Charlutions: “De beste inspiratie voor blijvende veranderingen in afval management en marine conservation.”

Voor vragen en advies op maat, kunt u mij bereiken via onderstaand formulier of via het e-mail adres: charlotte@charlutions.nl.

Benieuwd naar de bijzonder dieren in de oceanen? Op de pagina ‘Pictures Marine Life’ te vinden onder de pagina Marine Conservation vind je een selectie van de dieren die ik op de foto heb kunnen zetten.

Please prove you are human by selecting the Heart.